24 juli 2009

HusBygge?

Vi har ju ett tag letat efter hus men inte riktigt hittat de rätta så nu funderar vi lite, observera LITE, på att bygga eget, vi satt och tittade lite igår på olika hus och tomter, tyvärr finns de inga tomter där vi vill bygga så de är ju om man kollar med lite bönder runt omkring i fall dom kan tänka sig att stycka av en tomtbit.
Vi föll för 2 hus som är ganska lika varandra men vi är lite rädda att dels inte få ta lån plus att om vi ska bygga så ska vi bygga själva och de krävs ju att man då får all hjälp man kan få i från alla runt omkring, allt vad de gäller att passa Cajsa till att snickra och tapetsera!
Och hur lång tid tar de egentligen? Kommer vi att orka?
Någon som har erfarenhet av att bygga sitt egna hus?

Detta gillar vi mest
Detta är oxå en favorit

Det är inte mycket som skiljer dom åt utseendemässigt. De röda är ca 5 kvm mindre och sen är de planlösningarna som skiljer dom mest. Sen är de röda 150.000 billigare.

1 kommentar:

  1. Hej, coolt att bygga själv men som du skriver hur lång tid tar det inte! Det där med bloggen, har väl förstått att de är kända men vet inte vilka de är iaf, hon va me i Sarek va, de vet ja ju vilka de va. Jag har ingen koll på sånt :)

    SvaraRadera