5 januari 2011

Sjukhuset

När jag kom tillbaka till sjukhuset så blev jag inlagd yterligare 2 nätter och fick två cortisonsprutor för att skynda på bebisens lungutveckling i fall om att man skulle behöva sätta igång de innan v34.

Blev insatt på blodtrycksmedicin så går nu på 2 tabletter om dagen och blodtrycket har hållt sig bra. Urinprover hade försämrats lite igår o blodproverna är oförändrade så är hemma på permiss nu tills på Fredagmorgon och om allt är oförändrat då så blir jag utskriven från BB och får gå på kontroller på specialistmödravården istället för samma undersökningar, blodprov/urinprov/blodtryck/CTG. '
Minsta tecken på försämring så blir jag inlagd igen.

Jag måste vila sista tiden för att hålla blodtrycket nere vilket innebär att jag inte klarar av att ha Cajsa hemma hos mig =( Ska helst ligga på soffan hela tiden och de e ju inte lätt med en 2-åring.
Januari ut nu (om inget annat inträffar) så kommer alltså Cajsa att gå på dagis när Fredrik jobbar, 6:30-16.30. Tycker så synd om henne att gå upp så tidigt när vi annars brukar sova till 9-10 på morgonen, de är tur hon trivs på dagis!

Mitt Andra Hem Den Senaste Veckan.

Fet

SjukhusFrukost.CTG. Upp till vänster är barnets hjärtljud och upp till höger

visar de om man får någon sammandragning.





1 kommentar: