12 juni 2009

StudentBal

Kan ju börja med att berätta att Cajsa är fortfarande lika snorig och har nu infektion i båda ögon och hon vill inte äta och dricka så har trugat lite med vätskeersättning idag i hopp om att hon ska få i sig men utan resultat =( Hon kissar ju fortfarande i alla fall och det är ju ett gott tecken!

Har kört Michelle till frissan idag så hon fick sätta upp håret sen blev de "Donken" i skara där de va smockfullt med folk! (studentdag i skara)
Sen på kvällen åkte Jag, Fredrik och Cajsa in till Lidköping för att ta kort på Michelle, Elin och Veronica. Tur att de va uppehåll precis då så jag kunde fota utan att bli dyblöt! (klicka på bilderna för att få dom rättvisa =)

Syster

Veronica
(svägerska)

Elin
(Michelles kompis
Dom var så fina!

2 kommentarer:

  1. Vad fina de är! :) Tråkigt på vädret bara. Jag var också inne och det regna ju som sjutton :( Synd om tjejerna som gjort i ordning sig hela dagen!

    SvaraRadera
  2. Jag måste säga att Michelle var jätte fin i håret och den kläningen Natalie hade på sin bal för några årsen:) dom andra var oxå fina naturligtvis:) hur går de med lill tjejen? Kram

    SvaraRadera