17 mars 2010

Nänni

De va länge sen Cajsa slutade att dricka välling nattetid, hänt någon enstaka gång att inget annat har hjälpt då har hon fått en flaska men det är YTTERST sällan...
Hon brukar vakna på morgonen framåt 5 och då hämtar jag henne o så somnar hon om i våran säng men inatt vaknade hon och när jag kom in så sa hon nänni (välling) tänkte inte mer på de utan la henne i vår säng o då pekade hon mot hyllan där jag brukar ställa flaskan när hon druckit upp den på dagen och så sa hon nänni igen men jag sa att vi ska sova nu o då blev hon jätte ledsen så gjorde en flaska och hon blev överlycklig.
Gjorde dock inte 250 ml som hon brukar dricka utan 200 ml eftersom hon inte brukar dricka nattetid men när den tog slut så blev hon jätte ledsen igen men de gick över på 2 sekunder och hon somnade om. Hon måste vart jätte hungrig?!? Hon äter mer på dagen nu oxå mot vad hon brukar göra så funderar på om hon har någon växtperiod nu?!

Ska även börja med att bära tillbaka henne till sin säng när hon somnat om för i vårt sovrum skiner solen in på morgonen så när Fredriks mobil (väckarkl) börjar vibrera kl 6:10 så vill ju Cajsa oxå gå upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar